B&B Villa Saraceni

Montepulciano D'abruzzo Şarap Bölgesi, Vasto
B&B Villa Saraceni Öne Çıkan Resim
B&B Villa Saraceni Dış Mekan
B&B Villa Saraceni Dış Mekan
B&B Villa Saraceni Dış Mekan
B&B Villa Saraceni Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
B&B Villa Saraceni
28 Via dei Bontempi Montepulciano D'abruzzo Şarap Bölgesi, Vasto

Vasto bölgesindeki B&B Villa Saraceni misafirlere deniz kıyısında, Aqualand del Vasto ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Punta Penna Plajı ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Punta Aderci Doğa Koruma Alanı ile 5,5 km (3,4 mi) ve Spiaggia di Punta Aderci ile 5,7 km (3,6 mi) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirler su kaydırağı gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçeli
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x