B&B Villa Puccini

İtalya Gölleri, Lecco
B&B Villa Puccini Öne Çıkan Resim
B&B Villa Puccini Dış Mekan
B&B Villa Puccini Dış Mekan
B&B Villa Puccini Dış Mekan
B&B Villa Puccini İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
B&B Villa Puccini
Via Giacomo Puccini n.8 İtalya Gölleri, Lecco

Lecco bölgesindeki B&B Villa Puccini konaklamanızda, Percorso Manzoniano Lecco ve Villa Manzoni ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Rete Turistica Val San Martino - Day Tours ile 2 mi (3,2 km) ve Ponte Azzone Visconti Köprüsü ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x