B&B Villa Paradiso

Urbino
B&B Villa Paradiso Öne Çıkan Resim
B&B Villa Paradiso Dış Mekan
B&B Villa Paradiso Dış Mekan
B&B Villa Paradiso Dış Mekan
B&B Villa Paradiso İç Mekan
Image More +37 fotoğraf
B&B Villa Paradiso
Via Cardinal Bessarione 2 , Urbino

B&B Villa Paradiso misafirlere Urbino merkezinde, Museo della Città ve Urbino Duomo ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Universita degli Studi di Urbino ile 0,8 mi (1,3 km) ve Galleria Nazionale delle Marche ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

B&B Villa Paradiso misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

4 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca lobide şömine ve piknik alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Stüdyo
Room
Comfort Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x