B&B Villa Kauppila

Batı Finlandiya, Ii
B&B Villa Kauppila Genel
B&B Villa Kauppila Genel
B&B Villa Kauppila Öne Çıkan Resim
B&B Villa Kauppila Dış Mekan
B&B Villa Kauppila Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
B&B Villa Kauppila
12 Kauppilantie Batı Finlandiya, Ii

B&B Villa Kauppila konaklamanızda Ii bölgesinde, Iin Wanha Hamina Müzesi ile 2,8 km (1,8 mi) ve Kierikki Stone Age Centre ile 30,4 km (18,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Villenniemi ile 9,8 mi (15,8 km) ve Onganranta ile 10,3 mi (16,5 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı akşam yemeği için ideal, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 10 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Dört Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Room
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x