B&B Villa Giardino

Villa Giardino
B&B Villa Giardino Genel
B&B Villa Giardino Genel
B&B Villa Giardino Öne Çıkan Resim
B&B Villa Giardino Dış Mekan
B&B Villa Giardino Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
B&B Villa Giardino
Av. Los Nogales 41 , Villa Giardino

Villa Giardino bölgesindeki B&B Villa Giardino konaklamanızda Botanic Garden Dr. Miguel J. Culaciati ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Cavernas El Sauce ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Molino de Thea ile 1,7 mi (2,8 km) ve Carmen Meryem Ana Kilisesi ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

B&B Villa Giardino misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

3 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve bide vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca lobide şömine, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Birden Çok Yatak, Banyolu/Duşlu, Avlu Manzaralı
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Ortak Banyo, Avlu Manzaralı
Room
Classic Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Teras, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x