B&B Villa di Giorgi

Sicilya Kuzey Sahili, Cefalu
B&B Villa di Giorgi Öne Çıkan Resim
B&B Villa di Giorgi Dış Mekan
B&B Villa di Giorgi Dış Mekan
B&B Villa di Giorgi Dış Mekan
B&B Villa di Giorgi Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
B&B Villa di Giorgi
Via del Giubileo Magno, Traversa H Sicilya Kuzey Sahili, Cefalu

B&B Villa di Giorgi misafirlere Cefalù bölgesinde, plaj yakınında, Salita Saraceno Merdiveni ve Ceramiche Sireci ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Cefalu Plajı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Osteria Magno ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

B&B Villa di Giorgi misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

6 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı (Salina)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras (Lipari)
Apart
Apart Daire (4pax - Vulcano)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (Filicudi)
Üç
Üç Kişilik Oda (Stromboli)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (Alicudi)
Room
Junior Süit (Panarea)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x