B&B Villa Accademia

Doğu Sicilya, Giardini Naxos
B&B Villa Accademia Öne Çıkan Resim
B&B Villa Accademia Dış Mekan
B&B Villa Accademia İç Mekan
B&B Villa Accademia İç Mekan
B&B Villa Accademia İç Mekan
Image More +45 fotoğraf
B&B Villa Accademia
Via Santa Venera 3 Doğu Sicilya, Giardini Naxos

Giardini Naxos bölgesindeki B&B Villa Accademia misafirlere plaj yakınında, Taormina Sahili ile Ionian Sea 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Etna Dağı ile 12,9 mi (20,8 km) ve Corso Umberto ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

B&B Villa Accademia misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit, Bahçe Manzaralı
Room
Süit, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x