B&B Triskéles

Western Sicily, Agrigento
B&B Triskéles Genel
B&B Triskéles Öne Çıkan Resim
B&B Triskéles Dış Mekan
B&B Triskéles Kahvaltı
B&B Triskéles Yerinde Yemek
Image More +29 fotoğraf
B&B Triskéles
Viale della Vittoria, 211 Western Sicily, Agrigento

B&B Triskéles misafirlere Agrigento merkezinde, Viale della Vittoria yakınında ve San Calogero Santuary ile yürüyerek 7 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Tapınaklar Vadisi ile 1,8 mi (3 km) ve San Leone Plajı ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

4 odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LED televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (De Maupassant)
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Goethe)
Üç
Üç Kişilik Oda (Pascoli)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Pindaro)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x