B&B Tre Metri Sopra il Cielo

Sicilya Güney Sahili, Caltagirone
B&B Tre Metri Sopra il Cielo Genel
B&B Tre Metri Sopra il Cielo Genel
B&B Tre Metri Sopra il Cielo Öne Çıkan Resim
B&B Tre Metri Sopra il Cielo Dış Mekan
B&B Tre Metri Sopra il Cielo İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
B&B Tre Metri Sopra il Cielo
Via Bongiovanni 72 Sicilya Güney Sahili, Caltagirone

B&B Tre Metri Sopra il Cielo misafirlere Caltagirone merkezinde, Monte Santa Maria Merdiveni ve Santa Maria di Monte Kilisesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Caltagirone Çağdaş Sanat Müzesi ile 0,5 mi (0,7 km) ve St. Peter Kilisesi ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Plazma televizyon ile Netflix sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Spor salonu ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Akdeniz stili oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x