B&B The Verhaegen

Leiestreek, Ghent
B&B The Verhaegen Dış Mekan
B&B The Verhaegen Dış Mekan
B&B The Verhaegen İç Mekan
B&B The Verhaegen İç Mekan
B&B The Verhaegen İç Mekan
Image More +65 fotoğraf
B&B The Verhaegen
Oude Houtlei 110 Leiestreek, Ghent

B&B The Verhaegen Ghent merkezinde, St. Michael Kilisesi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Hotel d'Hane Steenhuyse ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel St. Nicholas Kilisesi ile 0,9 km ve Gravensteen Kalesi ile 1,7 km mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Süit
Süit
Exclusive
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda
Exclusive
Exclusive Süit
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x