B&B Terre Aromatiche

Lombardy Alps (lombardy Alpler), Chiesa in Valmalenco
B&B Terre Aromatiche Öne Çıkan Resim
B&B Terre Aromatiche Dış Mekan
B&B Terre Aromatiche Dış Mekan
B&B Terre Aromatiche İç Mekan
B&B Terre Aromatiche İç Mekan
Image More +24 fotoğraf
B&B Terre Aromatiche
Via Somprato 2 Lombardy Alps (lombardy Alpler), Chiesa in Valmalenco

Chiesa in Valmalenco bölgesindeki B&B Terre Aromatiche konaklamanızda, Malenco Vadisi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Valmalenco – Alpe Palù Kayak Alanı ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Alpe Palu Kayak Merkezi ile 4,4 mi (7,1 km) ve Rifugio Ventina - Günlük Geziler ile 8,3 mi (13,3 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 3 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Comfort
Comfort Dağ Evi
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x