B&B Terrazza dei Sogni

Sicilya Güney Sahili, Ragusa
B&B Terrazza dei Sogni Genel
B&B Terrazza dei Sogni Genel
B&B Terrazza dei Sogni Genel
B&B Terrazza dei Sogni Genel
B&B Terrazza dei Sogni Genel
Image More +70 fotoğraf
B&B Terrazza dei Sogni
Via Domenico Morelli 8 Sicilya Güney Sahili, Ragusa

B&B Terrazza dei Sogni konaklamanızda, Ragusa merkezinde, Giardini Iblei ve Chiesa di San Giuseppe ile yakın mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Kubbeli St. George Kilisesi ile 0,6 km (0,3 mil) ve Palazzo Sortino-Trono ile 1 km (0,6 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x