B&B Tara Garden

İç Hırvatistan, Velika Gorica
B&B Tara Garden Genel
B&B Tara Garden Öne Çıkan Resim
B&B Tara Garden Dış Mekan
B&B Tara Garden İç Mekan
B&B Tara Garden İç Mekan
Image More +65 fotoğraf
B&B Tara Garden
Andrije Kacica Miosica 15A İç Hırvatistan, Velika Gorica

B&B Tara Garden misafirlere Velika Gorica merkezinde, Galzenica Galerisi ve Park Prirode Papuk ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Stari grad Lukavec ile 4,6 mi (7,4 km) ve Andautonia Arkeoloji Parkı ile 5,8 mi (9,4 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 6 oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Design
Design Çatı Katı (Loft)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Apart Daire, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x