B&B Stella Maris Trapani Centro

Western Sicily, Trapani
B&B Stella Maris Trapani Centro Genel
B&B Stella Maris Trapani Centro Genel
B&B Stella Maris Trapani Centro Genel
B&B Stella Maris Trapani Centro Öne Çıkan Resim
B&B Stella Maris Trapani Centro Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
B&B Stella Maris Trapani Centro
Via Spalti 33 Western Sicily, Trapani

B&B Stella Maris Trapani Centro misafirlere Trapani (Trapani Kent Merkezi) bölgesinde, Villa Regina Margherita Parkı yakınında ve Triton Çeşmesi ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Trapani Limanı ile 0,7 mi (1,2 km) ve Fast Ferry Terminal ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca kuaför, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı (Levanzò)
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Şehir Manzaralı (Seggesta)
Room
Classic Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Şehir Manzaralı (Castello di Venere)
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Şehir Manzaralı (Torre di Ligny)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x