B&B Selu

Ogliastra, Jerzu
B&B Selu Öne Çıkan Resim
B&B Selu Dış Mekan
B&B Selu Dış Mekan
B&B Selu Dış Mekan
B&B Selu Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
B&B Selu
Via G. Mameli 6 Ogliastra, Jerzu

Jerzu bölgesindeki B&B Selu misafirlere dağda, Stazione dell’Arte ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Vitivinicola Antichi Poderi ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Grotte Su Marmuri ile 2,9 mi (4,6 km) ve Serbissi Arkeoloji Alanı ile 8,7 mi (13,9 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz terasta özel spa küveti bulunan 2 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Yatağınızda kuştüyü yorgan bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x