B&B San Giorgio

Motor Valley, Mazzola
B&B San Giorgio Genel
B&B San Giorgio Genel
B&B San Giorgio Genel
B&B San Giorgio Genel
B&B San Giorgio Genel
Image More +165 fotoğraf
B&B San Giorgio
Via Mazzola 8 Motor Valley, Mazzola

Traversetolo bölgesindeki B&B San Giorgio konaklamanızda, Montechiarugolo Kalesi ve Magnani Rocca Vakfı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Montecchio Kalesi ile 5,1 mi (8,2 km) ve Santuario della Madonna dell'Olmo ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 8.30, hafta sonu 8.00 ve 9.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Family
Family Oda, 1 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu, Dağ Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x