B&B Salerno In Centro

Salerno Körfezi, Salerno
B&B Salerno In Centro Genel
B&B Salerno In Centro Genel
B&B Salerno In Centro Genel
B&B Salerno In Centro Öne Çıkan Resim
B&B Salerno In Centro Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
B&B Salerno In Centro
Vicolo degli Amalfitani 10 Salerno Körfezi, Salerno

B&B Salerno In Centro konaklamanızda Salerno merkezinde, Giardino della Minerva ve Villa Comunale di Salerno ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Teatro Verdi ile 0,5 km (0,3 mil) ve Santa Teresa Plajı ile 0,9 km (0,5 mil) mesafede.

Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide bulunur.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Dört Kişilik Oda
Room
Basic Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x