B&B Pitagora

Crotone
B&B Pitagora Öne Çıkan Resim
B&B Pitagora Dış Mekan
B&B Pitagora İç Mekan
B&B Pitagora İç Mekan
B&B Pitagora Kahvaltı
Image More +16 fotoğraf
B&B Pitagora
Viale Matteotti 28 , Crotone

Crotone bölgesindeki B&B Pitagora konaklamanızda, Capo Rizzuto Deniz Koruma Alanı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve San Giovanni di Dio Hastanesi ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Pitagora Meydanı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Ezio Scida Stadyumu ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

4 odada mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda, Balkon
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Üç Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x