B&B Orsini46

Napoli
B&B Orsini46 Öne Çıkan Resim
B&B Orsini46 Dış Mekan
B&B Orsini46 Dış Mekan
B&B Orsini46 Dış Mekan
B&B Orsini46 Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
B&B Orsini46
Via Generale Orsini, 46 , Napoli

B&B Orsini46 misafirlere Napoli merkezinde, just a Piazza del Plebiscito ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Napoli Limanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Castel dell'Ovo ile 0,3 mi (0,4 km) ve Molo Beverello Limanı ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 3 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için iPad ve uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x