B&B Nitrodi Experience

Ischia Island, Barano d'Ischia
B&B Nitrodi Experience Öne Çıkan Resim
B&B Nitrodi Experience Dış Mekan
B&B Nitrodi Experience Dış Mekan
B&B Nitrodi Experience İç Mekan
B&B Nitrodi Experience Kahvaltı
Image More +43 fotoğraf
B&B Nitrodi Experience
Via Corrado Buono 64 Ischia Island, Barano d'Ischia

B&B Nitrodi Experience misafirlere Barano d'Ischia bölgesinde, plaj yakınında, Campanian Archipelago ve Nitrodi Sıcak Kaplıcaları yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Ischia Limanı ile 4,6 mi (7,4 km) ve Casa Museo ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Terrazza Nitrodi, B&B Nitrodi Experience misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için özel atlama havuzu bulunan 6 odamız vardır. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Classic
Classic Üç Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Classic Dört Kişilik Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x