B&B Nieuwhof

Westhoek, Zevekote
B&B Nieuwhof Öne Çıkan Resim
B&B Nieuwhof Dış Mekan
B&B Nieuwhof Dış Mekan
B&B Nieuwhof İç Mekan
B&B Nieuwhof Kahvaltı
Image More +50 fotoğraf
B&B Nieuwhof
Bazelaar 2 Westhoek, Zevekote

Gistel bölgesindeki B&B Nieuwhof misafirlere kırsal bölgede, St. Godelieve Müzesi ve Ten Putte Manastır Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Notre Dame Kilisesi ile 4,2 mi (6,8 km) ve Oostmolen Yel Değirmeni ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x