B&B Nabucco

Doğu Sicilya, Katanya
B&B Nabucco Öne Çıkan Resim
B&B Nabucco Dış Mekan
B&B Nabucco Dış Mekan
B&B Nabucco Dış Mekan
B&B Nabucco İç Mekan
Image More +62 fotoğraf
B&B Nabucco
Via Giuseppe Verdi 67 Doğu Sicilya, Katanya

B&B Nabucco misafirlere Katanya (Katanya Kent Merkezi) bölgesinde, Piazza Carlo Alberto yakınında ve La Fiera Pazarı ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Etna Dağı ile 11,3 mi (18,2 km) ve Via Etnea Alışveriş Bölgesi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x