B&B Messapia

Salento Yarımadası (bölge), Oria
B&B Messapia Öne Çıkan Resim
B&B Messapia Dış Mekan
B&B Messapia İç Mekan
B&B Messapia Kahvaltı
B&B Messapia Kahvaltı
Image More +33 fotoğraf
B&B Messapia
Via Tito Speri, 6 Salento Yarımadası (bölge), Oria

Oria bölgesindeki B&B Messapia konaklamanızda, Yahudi Kapısı ve Cripta delle Mummie Mahzen Mezarı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu konak otel Oria Katedrali ile 0,6 mi (1 km) ve Oria Kalesi ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

B&B Messapia misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

5 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu konak otelde misafirler için ayrıca bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x