B&B Matteo Da Lecce

Salento Yarımadası (bölge), Lecce
B&B Matteo Da Lecce Öne Çıkan Resim
B&B Matteo Da Lecce Dış Mekan
B&B Matteo Da Lecce İç Mekan
B&B Matteo Da Lecce Kahvaltı
B&B Matteo Da Lecce Oda Manzaraları
Image More +27 fotoğraf
B&B Matteo Da Lecce
VIA MATTEO DA LECCE, 8 Salento Yarımadası (bölge), Lecce

B&B Matteo Da Lecce konaklamanızda, Lecce merkezinde, Kutsal Haç Kilisesi yakınında ve Piazza Sant'Oronzo ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Lecce Obelisk ile 1,8 km (1,1 mil) ve Porta Napoli Zafer Anıtı ile 1,9 km (1,2 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x