B&B Masseria delle rose 1760

Salento Yarımadası (bölge), Alessano
B&B Masseria delle rose 1760 Öne Çıkan Resim
B&B Masseria delle rose 1760 Dış Mekan
B&B Masseria delle rose 1760 Dış Mekan
B&B Masseria delle rose 1760 Dış Mekan
B&B Masseria delle rose 1760 Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
B&B Masseria delle rose 1760
34 Strada Provinciale 79 Salento Yarımadası (bölge), Alessano

Alessano bölgesindeki B&B Masseria delle rose 1760 misafirlere kırsal bölgede, Don Tonino Bello Doğum Yeri ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Morciano di Leuca Kalesi ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Spiaggia di Pescoluse (Maldive del Salento) Plajı ile 7,2 mi (11,6 km) ve Antichi Frantoi Ipogei Yeraltı Yağ Değirmeni ile 4,4 mi (7 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

3 klimalı oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Stüdyo,
Stüdyo, Özel Banyo
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x