B&B Mascagni

Doğu Sicilya, Katanya
B&B Mascagni Öne Çıkan Resim
B&B Mascagni Kahvaltı
B&B Mascagni Kahvaltı
B&B Mascagni Kahvaltı
B&B Mascagni Kahvaltı
Image More +18 fotoğraf
B&B Mascagni
Via Pietro Mascagni 26 Doğu Sicilya, Katanya

B&B Mascagni misafirlere Katanya (Picanello-Ognina-Barriera-Canalicchio) bölgesinde, Malavoglia Çeşmesi ve Piazza Carlo Alberto ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Etna Dağı ile 10,6 mi (17,1 km) ve Via Etnea Alışveriş Bölgesi ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

B&B Mascagni misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, ortak kullanılan alanda bir buzdolabı ve su sebili mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Özel Banyo (External)
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Economy Oda, Penceresiz

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x