B&B Marco Polo

Barletta
B&B Marco Polo Öne Çıkan Resim
B&B Marco Polo Banyo Tipleri
B&B Marco Polo Banyo Tipleri
B&B Marco Polo Banyo Tipleri
B&B Marco Polo Banyo Tipleri
Image More +83 fotoğraf
B&B Marco Polo
Via Armando Diaz, 26 , Barletta

B&B Marco Polo misafirlere Barletta merkezinde, Curci Theater ve Barletta Heykeli ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Kutsal Kaya Mezarı Bazilikası ile 0,4 mi (0,6 km) ve Palazzo della Marra ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç LED televizyon ve dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda
Room
Comfort Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x