B&B Mandorla Amara

Gioia del Colle
B&B Mandorla Amara Genel
B&B Mandorla Amara Genel
B&B Mandorla Amara Öne Çıkan Resim
B&B Mandorla Amara Dış Mekan
B&B Mandorla Amara Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
B&B Mandorla Amara
S.C. Piscina Mandorla Amara 997 , Gioia del Colle

Gioia del Colle bölgesindeki B&B Mandorla Amara misafirlere kırsal bölgede, Gioia del Colle Normandiya-Suabiya Kalesi ve Ulusal Arkeoloji Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Caduti Anıtı ile 5,2 km (3,2 mil) ve Kırsal Yaşam Müzesi ile 5,5 km (3,4 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 odada şömine ve özel havuz vardır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x