B&B Luna

Doğu Sicilya, Syracuse
B&B Luna Genel
B&B Luna Öne Çıkan Resim
B&B Luna Dış Mekan
B&B Luna Dış Mekan
B&B Luna İç Mekan
Image More +37 fotoğraf
B&B Luna
Via Savoia 22 Doğu Sicilya, Syracuse

B&B Luna konaklamanızda, Syracuse merkezinde, Porta Marina Limanı ve Apollo Tapınağı ile yakın mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Lungomare di Ortigia Kıyı Şeridi ile 0,4 km (0,3 mil) ve Antico Mercato ile 0,4 km (0,3 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sigara içilmeyen bu oda ve kahvaltı sunan otelde, yakın çevrede indirimli otopark, otelde ücretsiz bisiklet, ve yakın çevrede bot turları var. Eğlence aktiviteleri arasında yakın çevrede şnorkelle dalış, yakın çevrede doğa yürüyüşü/bisiklet yolları ve yakın çevrede yelkencilik bulunuyor.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x