B&B Luisa

Bergamo
B&B Luisa Öne Çıkan Resim
B&B Luisa Dış Mekan
B&B Luisa Dış Mekan
B&B Luisa Dış Mekan
B&B Luisa İç Mekan
Image More +17 fotoğraf
B&B Luisa
VIALE CADUTI SUL LAVORO, 55 , Bergamo

Bergamo bölgesindeki B&B Luisa konaklamanızda, Kilometro Rosso Bilim ve Teknoloji Parkı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Chiesa di San Giovanni Battista ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Leolandia ile 10,7 mi (17,2 km) ve Chiesa di San Bernardino ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

B&B Luisa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

3 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x