B&B Liberty Palace

Sicilya Kuzey Sahili, Milazzo
B&B Liberty Palace Öne Çıkan Resim
B&B Liberty Palace Dış Mekan
B&B Liberty Palace Dış Mekan
B&B Liberty Palace Dış Mekan
B&B Liberty Palace İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
B&B Liberty Palace
Piazza Mazzini 4 Sicilya Kuzey Sahili, Milazzo

B&B Liberty Palace misafirlere Milazzo bölgesinde, plaj yakınında, Carmine Kilisesi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Milazzo Akvaryumu ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Marina di Portorosa ile 10,4 mi (16,7 km) ve Ponente Plajı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Oda,
Oda, Teras
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x