B&B LeTerrazze Boutique Hotel - Torino

Kuzey Piedmont, Cirie
B&B LeTerrazze Boutique Hotel - Torino Öne Çıkan Resim
B&B LeTerrazze Boutique Hotel - Torino Dış Mekan
B&B LeTerrazze Boutique Hotel - Torino Dış Mekan
B&B LeTerrazze Boutique Hotel - Torino Dış Mekan
B&B LeTerrazze Boutique Hotel - Torino Dış Mekan
Image More +116 fotoğraf
B&B LeTerrazze Boutique Hotel - Torino
Corso Martiri della Libertà Kuzey Piedmont, Cirie

B&B LeTerrazze Boutique Hotel - Torino misafirlere Cirie merkezinde, Marquis d'Oria Sarayı yakınında ve Vaftiz Eden Aziz John (Yahya Peygamber) Katedrali ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Allianz Stadyumu ile 14,4 mi (23,2 km) ve Torino Mısır Müzesi ile 14,6 mi (23,5 km) mesafede.

B&B LeTerrazze Boutique Hotel - Torino misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 45-inç Akıllı televizyonlar ve uydu kanalları mevcuttur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Süit
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası (6 Pax)
Room
Deluxe Stüdyo, 1 Yatak Odası (4 Pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x