B&B Les Maîtres Sonneurs

Huriel
B&B Les Maîtres Sonneurs Genel
B&B Les Maîtres Sonneurs Genel
B&B Les Maîtres Sonneurs Genel
B&B Les Maîtres Sonneurs Genel
B&B Les Maîtres Sonneurs Öne Çıkan Resim
Image More +26 fotoğraf
B&B Les Maîtres Sonneurs
Rue de la Patarianne, 20 , Huriel

Huriel bölgesindeki B&B Les Maîtres Sonneurs konaklamanızda, Centre Aqualudique de la Loue Yüzme Havuzu ve Athanor Centre de Congrès ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Cimexpo Montlucon Fuar Merkezi ile 7,5 mi (12 km) ve Notre-Dame Kilisesi ile 7,5 mi (12 km) mesafede.

B&B Les Maîtres Sonneurs misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 3 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve buhar odası dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda (Ecolo)
Family
Family Süit (Geroges Sand)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Le Grand Meaulnes)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x