B&B Le Quattro Stagioni

Western Sicily, Palermo
B&B Le Quattro Stagioni Öne Çıkan Resim
B&B Le Quattro Stagioni Dış Mekan
B&B Le Quattro Stagioni Dış Mekan
B&B Le Quattro Stagioni İç Mekan
B&B Le Quattro Stagioni Kahvaltı
Image More +20 fotoğraf
B&B Le Quattro Stagioni
80 Via Principe Scordia Western Sicily, Palermo

B&B Le Quattro Stagioni misafirlere Palermo bölgesinde, tarihi bölgede, Via Roma ve Palermo Limanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Mondello Plajı ile 5,9 mi (9,5 km) ve Quattro Canti ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Primavera)
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon (Autunno)
Süit,
Süit, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x