B&B Le Pietre Ricce

Montepulciano D'abruzzo Şarap Bölgesi, San Rocco
B&B Le Pietre Ricce Genel
B&B Le Pietre Ricce Genel
B&B Le Pietre Ricce Genel
B&B Le Pietre Ricce Genel
B&B Le Pietre Ricce Genel
Image More +56 fotoğraf
B&B Le Pietre Ricce
Via Roma 131 Montepulciano D'abruzzo Şarap Bölgesi, San Rocco

B&B Le Pietre Ricce konaklamanızda Roccamontepiano bölgesinde, S. Onofrio Serramonacesca Kilise ve Manastırı ile 7,2 km (4,5 mi) ve Kutsal Yüz Tapınağı ile 13,1 km (8,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Hot Lake Cable Park ile 17,1 km (10,6 mi) ve Majelletta We Ski ile 18,8 km (11,7 mi) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde 10 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık tenis kortu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, gözetimli çocuk bakımı ve kayak dolabı sunulmaktadır. Misafirler 25.00 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak (8 adults and 1 infant)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak (6 people and 1 infant)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x