B&B Le Jardin De Tesse

Provence (bölge), Toulon
B&B Le Jardin De Tesse Genel
B&B Le Jardin De Tesse Öne Çıkan Resim
B&B Le Jardin De Tesse Dış Mekan
B&B Le Jardin De Tesse İç Mekan
B&B Le Jardin De Tesse İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
B&B Le Jardin De Tesse
452 Boulevard de Tessé Provence (bölge), Toulon

B&B Le Jardin De Tesse konaklamanızda Toulon merkezinde, Zénith Oméga Toulon ve Musee National de la Marine ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Toulon Limanı ile 6,8 km (4,2 mil) ve Toulon Plajı ile 8,7 km (5,4 mil) mesafede.

Table d'hôtes, B&B Le Jardin De Tesse misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası (Archi et Vieux Papiers)
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası (La Mode Illustree)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x