B&B Le Caselle

Lucignano
B&B Le Caselle Öne Çıkan Resim
B&B Le Caselle Dış Mekan
B&B Le Caselle Dış Mekan
B&B Le Caselle Dış Mekan
B&B Le Caselle Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
B&B Le Caselle
Via Procacci, 30, Val di Chiana , Lucignano

Lucignano bölgesindeki B&B Le Caselle konaklamanızda, Val di Chiana ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Torre Il Cassero ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Lucignano Müzesi ile 0,4 mi (0,7 km) ve S. Francesco Kilisesi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda B&B Le Caselle misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve banket salonu sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Asma Kat
Room
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x