B&B Le Carré 1705

Poitou-charentes, Angoulins
B&B Le Carré 1705 Dış Mekan
B&B Le Carré 1705 Dış Mekan
B&B Le Carré 1705 Dış Mekan
B&B Le Carré 1705 Dış Mekan
B&B Le Carré 1705 Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
B&B Le Carré 1705
Le Pas des Eaux Poitou-charentes, Angoulins

Angoulins bölgesindeki B&B Le Carré 1705 misafirlere kırsal bölgede, Week N GO Vertig o Parc ve Biscay Körfezi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Angoulins Town Hall ile 2,7 mi (4,3 km) ve Chatelaillon-Plage Tourist Office ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

B&B Le Carré 1705 misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.00, hafta sonu 8.30 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için tablet bilgisayar sunulur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için çamaşırhane, kütüphane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Teras
Üç
Üç Kişilik Oda, Küvet
Classic
Classic Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Family
Family Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x