B&B La Pergola

Western Sicily, Custonaci
B&B La Pergola Genel
B&B La Pergola Öne Çıkan Resim
B&B La Pergola Dış Mekan
B&B La Pergola Dış Mekan
B&B La Pergola Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
B&B La Pergola
Via Scucina, 88 angolo via Catania Western Sicily, Custonaci

B&B La Pergola misafirlere Custonaci merkezinde, Custonaci Maria Santissima Tapınağı ve Gelateria Artigianale ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Zingaro Doğa Koruma Alanı ile 9,1 mi (14,6 km) ve San Vito Lo Capo Plajı ile 11,7 mi (18,9 km) mesafede.

Misafirler için 4 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere odada (ücretli) çocuk bakımı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x