B&B La Gatta E Il Glicine

Ponente Riviera, Ceriale
B&B La Gatta E Il Glicine Öne Çıkan Resim
B&B La Gatta E Il Glicine Dış Mekan
B&B La Gatta E Il Glicine Dış Mekan
B&B La Gatta E Il Glicine Dış Mekan
B&B La Gatta E Il Glicine İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
B&B La Gatta E Il Glicine
VIA ALESSANDRIA, 28 Ponente Riviera, Ceriale

B&B La Gatta E Il Glicine misafirlere Ceriale bölgesinde, plaj yakınında, Ceriale Beach ve Caravel Su Parkı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Bagni Laura ile 1,7 mi (2,8 km) ve Spiaggia libera ile 2,8 mi (4,6 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo (External)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x