B&B La Chabetaine

Belgian Ardennes, Vaux-sur-Sure
B&B La Chabetaine Genel
B&B La Chabetaine Genel
B&B La Chabetaine Genel
B&B La Chabetaine Genel
B&B La Chabetaine Öne Çıkan Resim
Image More +100 fotoğraf
B&B La Chabetaine
26 rue du Pont de la Ramée Belgian Ardennes, Vaux-sur-Sure

B&B La Chabetaine konaklamanızda Vaux-sur-Sure bölgesinde, Bastogne Barracks Savaş Müzesi ile 15,5 km (9,6 mi) ve Bastogne War Museum ile 18,4 km (11,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Fourneau St-Michel ile 21,3 km (13,2 mi) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Panoramic
Panoramic İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x