B&B Jamba

Alghero - Kuzey Sardinya, Algero
B&B Jamba Genel
B&B Jamba Öne Çıkan Resim
B&B Jamba Dış Mekan
B&B Jamba Dış Mekan
B&B Jamba İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
B&B Jamba
Via Giovanni Pais 5 Alghero - Kuzey Sardinya, Algero

B&B Jamba Algero merkezinde, San Giovanni Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Alghero Limanı ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Porto Conte Bölge Doğa Parkı ile 1,9 km (1,2 mi) ve Maria Pia Plajı ile 2,1 km (1,3 mi) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 5 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere hafta sonu 9.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için mikrodalga fırın olan 6 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için gece kulübü, açık tenis kortları ve kiralık bisiklet vardır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x