B&B Il Sogno

Capri Adası, Anacapri
B&B Il Sogno Öne Çıkan Resim
B&B Il Sogno Dış Mekan
B&B Il Sogno Dış Mekan
B&B Il Sogno Dış Mekan
B&B Il Sogno Dış Mekan
Image More +70 fotoğraf
B&B Il Sogno
Via Vignola 20 Capri Adası, Anacapri

B&B Il Sogno konaklamanızda Anacapri bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Piazza Vittoria yakınında Villa San Michele ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Napoli Körfezi ile 2,3 km (1,4 mil) ve Piazzetta Capri ile 3 km (1,9 mil) mesafede.

Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada minibar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Teras, Deniz Manzaralı
Room
Comfort Oda, Teras, Deniz Manzaralı
Room
Standard Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x