B&B Il Melo Cotogno

Elba Adası, Rio
B&B Il Melo Cotogno Öne Çıkan Resim
B&B Il Melo Cotogno Dış Mekan
B&B Il Melo Cotogno Dış Mekan
B&B Il Melo Cotogno Dış Mekan
B&B Il Melo Cotogno Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
B&B Il Melo Cotogno
Loc. Le Venelle 13 Elba Adası, Rio

Rio bölgesindeki B&B Il Melo Cotogno misafirlere kırsal bölgede, Arcipelago Toscano Ulusal Parkı ve Ortano Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Elba Adası Mineral Parkı ile 2,6 km (1,6 mil) ve Topinetti Plajı ile 6 km (3,7 mil) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) ve Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ortak alanda televizyon, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler 3 kilometre içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, lobide kahve servisi ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Basic Üç Kişilik Oda, Ortak Banyo
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x