B&B Il Golfo

Napoli
B&B Il Golfo Öne Çıkan Resim
B&B Il Golfo Dış Mekan
B&B Il Golfo Dış Mekan
B&B Il Golfo Dış Mekan
B&B Il Golfo İç Mekan
Image More +49 fotoğraf
B&B Il Golfo
Piazza garibaldi 3 , Napoli

B&B Il Golfo size Napoli (Napoli Kent Merkezi) bölgesinde, Napoli Limanı ve Piazza del Plebiscito ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Molo Beverello Limanı ile 2,3 mi (3,7 km) ve Castel dell'Ovo ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

5 odada mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x