B&B Il Faro

Salerno Körfezi, Salerno
B&B Il Faro Öne Çıkan Resim
B&B Il Faro Dış Mekan
B&B Il Faro İç Mekan
B&B Il Faro İç Mekan
B&B Il Faro İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
B&B Il Faro
55 Via Luigi Cacciatore Salerno Körfezi, Salerno

Salerno bölgesindeki B&B Il Faro konaklamanızda, Lungomare Trieste ve Masuccio Salernitano Marina ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Salerno Limanı ile 1,8 mi (2,8 km) ve Maiori Plajı ile 12,3 mi (19,8 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimiz için yerel tarzda dâhildir.

Misafirler espresso kahve makinesi ve LED televizyon bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için valiz dolabı, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Balkon
Room
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x