B&B Il Borgo

Amalfi Coast (amalfi Kıyısı), Pianillo
B&B Il Borgo Öne Çıkan Resim
B&B Il Borgo Dış Mekan
B&B Il Borgo Dış Mekan
B&B Il Borgo İç Mekan
B&B Il Borgo Kahvaltı
Image More +24 fotoğraf
B&B Il Borgo
Via Matteo Renato Florio 81 Amalfi Coast (amalfi Kıyısı), Pianillo

Agerola bölgesindeki B&B Il Borgo konaklamanızda Sorrento Peninsula ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Sentiero degli Dei ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Pompeii Arkeoloji Parkı ile 15,1 mi (24,4 km) ve Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 19 mi (30,6 km) mesafede.

B&B Il Borgo misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için yerel tarzda dâhildir.

Misafirler için espresso kahve makinesi olan 2 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x