B&B I Limoni

Amalfi Coast (amalfi Kıyısı), Ravello
B&B I Limoni Öne Çıkan Resim
B&B I Limoni Dış Mekan
B&B I Limoni Dış Mekan
B&B I Limoni Dış Mekan
B&B I Limoni Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
B&B I Limoni
Via Gradoni 14 Amalfi Coast (amalfi Kıyısı), Ravello

B&B I Limoni misafirlere Ravello bölgesinde, plaj yakınında, Sorrento Peninsula ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Villa Rufolo ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Pompeii Arkeoloji Parkı ile 23,9 mi (38,5 km) ve Amalfi Plajı ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

2 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x