B&B I Colori dell'Etna

Doğu Sicilya, San Giovanni la Punta
B&B I Colori dell'Etna Genel
B&B I Colori dell'Etna Genel
B&B I Colori dell'Etna Öne Çıkan Resim
B&B I Colori dell'Etna Dış Mekan
B&B I Colori dell'Etna Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
B&B I Colori dell'Etna
Viale Giovanni Caboto,7 Doğu Sicilya, San Giovanni la Punta

San Giovanni la Punta bölgesindeki B&B I Colori dell'Etna konaklamanızda, Le Zagare Alışveriş Merkezi ve I Portali Alışveriş Merkezi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Etna Dağı ile 4 mi (6,4 km) ve Via Etnea Alışveriş Bölgesi ile 5,9 mi (9,6 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

6 odada mikrodalga fırın ve LCD televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x