B&B Hotel Malpensa Lago Maggiore

İtalya Gölleri, Vergiate
B&B Hotel Malpensa Lago Maggiore Genel
B&B Hotel Malpensa Lago Maggiore Genel
B&B Hotel Malpensa Lago Maggiore Dış Mekan
B&B Hotel Malpensa Lago Maggiore İç Mekan
B&B Hotel Malpensa Lago Maggiore Kahvaltı
Image More +46 fotoğraf
B&B Hotel Malpensa Lago Maggiore
23, Via Milano İtalya Gölleri, Vergiate

Vergiate bölgesindeki B&B Hotel Malpensa Lago Maggiore misafirlere bölge parkında, Comabbio Gölü ve Gottard Park Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Castle Visconti San Vito ile 3,9 mi (6,2 km) ve Basilica di Saint Agnese ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 77 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
Standard Dört Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
Junior Süit, Sigara İçilmez
Room
Süit, Sigara İçilmez
Room
Apart Daire, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x